Vælg en side

Mit vejledningsarbejde tager udgangspunkt i dine behov, og der tages hensyn til de barrierer, som kan forstyrre i forhold til at skulle ændre adfærd og vaner. Du er, som klient, i mit vejledningsforløb, altid i centrum. Vi vil sammen skræddersy dit forløb, som passer dit familiemønster og dit arbejdsliv.

Min vejlederrolle består i at motivere og inspirere dig til at opnå sundere vaner. Fokus er rettet mod selve sammensætningen af fedt, proteiner og kulhydrater i din kost, samt på mængden af frugt og grønt, lødig proteiner og sunde fedtstoffer.

Kostomlægning og vægttabsforløb forbindes oftest med slankekure eller restriktive diæter, som jeg mener kan føre til en stressende livsstil med et besat fokus på kalorietælling og fedtforskrækkelse. Det er hverken en sund eller holdbar livsstil.

Den optimale diæt findes ikke! Vi er, som mennesker, individuelle, og derfor er hensyn til den enkeltes krops behov og balance en nødvendighed. Derfor er der i min vejledning fokus på en sund og varig forandring, hvor du opnår en fornemmelse af sult og mæthed, samt lærer at spise og bevæge dig sund og slank – uden kalorietælling.

Kate Korsgaard