Jeg opfordrer altid til, at du registrerer din kost over en kort periode. Denne kostregistrering giver et nærmere indblik i dine vaner og madpræferencer, som vil være udgangspunkt for en fælles udarbejdelse af kostforslagtilpasset dine behov, din dagligdag, din familie og ikke mindst dine smagsløg.

Ved booking af en kost- og sundhedsvejledning vil du pr. mail modtage et kostregistreringsskema til udfyldning, som du kan vælge at returnere pr. mail eller medbringe ved første vejledning. Når du går hjem fra en kost-ogsundhedsvejledning, vil du have modtaget en grundig gennemgang af din kost, samt undervisning i basale kostprincipper. Du ved, hvad du skal arbejde med i forhold til at skulle i gang med en sundere livsstil. Jeg vil anbefale minimum 1-2 opfølgende samtaler, da en varig ændring af livsstil er en proces. At ændre vaner og adfærd kræver tid, hvor der vil typisk være behov for at justere i din kost undervejs.

En vejledning er altid baseret på en registrering af dit mad- og drikkeindtag over en uge. Denne kostregistrering giver mig et indblik i dine vaner og madpræferencer, og denne vil være udgangspunkt for en fælles udarbejdelse af en koststrategi tilpasset dine behov, din familie og ikke mindst dine smagsløg. Når du booker et vejledningsforløb vil du pr. mail modtage et kostregistreringsskema, som du skal returnere udfyldt 3 – 4 dage før første møde.

Efter endt vejledning vil du have modtaget en grundig gennemgang af din nuværende og fremtidige kost, samt undervisning i basale kostprincipper. Du ved præcis, hvad du skal arbejde på i forhold til at skulle i gang med en sundere livsstil. Jeg anbefaler, som oftest, et forløb med en opstartssamtale og 2 – 3 opfølgende samtaler, da det at ændre livsstil og adfærd er en proces, som tager tid med behov for sparring og støtte.