”Sundhed afhænger af, om vi er i harmoni med vores sjæl”
Dr. Edward Bach

Dr. Edward Bach (1886 – 1936) var en anset forsker, bakteriolog, homøopat og praktiserende læge i London. Han udviklede et system bestående af 38 blomsterremedier, hvor hvert enkelt remedie afbalancerer en følelsesmæssig og mental stemning. Remedierne er udviklet ud fra blomster fra vildtvoksende planter og træer.

Dr. Bachs teori er, at det er vores tanker og følelser, som kan være årsag til ubalancer og sygdom. Balance i vores sind og tanker er dermed af afgørende betydning på vejen mod sundhed.

Bachremedierne virker ved at skabe balance i vores tanker og følelser, hvilket giver vores krop bedre vilkår i en helbredelsessituation. Når vi bruger Bach skal vi arbejde med vores følelser på vej mod sundhed og glæde.

Bachremedierne kan hjælpe os til at se lysere på livet, samt finde glæden, ved at omdanne negative følelser til positivitet.

Bachremedierne kan i perioder med udfordring, hvor vi kan opleve fx usikkerhed, nervøsitet, manglende selvværd, eksamensangst, hysteri,søvnproblemer, jalousi, krise, sorg, angst / urolig (børn og voksne), vrede, skyld, sensitivitet, overdreven omsorg / bekymring for andre m.m.

Bachs blomsterremedier er et naturligt produkt helt uden bivirkninger, hvor du får en personlig Bach behandlingsflaske, som hjælper dig til at klare hverdagens følelsesmæssige udfordringer. Jeg bruger samtalen, som mit værktøj, til sammen med dig at finde de helt rigtige remedier.

“Sundhed er vor arv, vor ret. Det er den fuldstændige og fuldkomne forening mellem sjæl, sind og krop; og det er ikke et uopnåeligt mål, men noget så enkelt og naturligt, at mange af os har overset det.”
Dr. Edward Bach