Kost-forløb

“Kate har en helt fantastisk passion for det hun laver, og det kan man virkelig mærke. Hun gør ikke noget halvt, og det smitter virkelig af på en. Man får energi og glæde af et besøg hos Kate. Glæder mig til hver eneste gang.

Trine
Deltager i et kost-forløb

Hårscanning

“Hos Korsgaard får du en professionel vurdering og behandling. Foruden sin store faglige viden som ballast møder Kate dig med åbenhed, klarsyn og empati. Jeg kan kun medgive Kate, Korsgaard – Kost & Sundhed, mine varmeste anbefalinger.

Helle
Konsultation med hårscanning 

Kost-forløb

“Jeg er egentlig den type kvinde, som altid har sagt: “Jeg kan sagtens tabe mig uden hjælp”. 1 – 2 måneder uden resultat, og så kontaktede jeg Kate. Fra den dag jeg trådte ind ad døren hos hende, har jeg fået et nyt liv. 

Kate havde lavet en kostplan til mig, ud fra hvad jeg havde skrevet ned, at jeg spiste i løbet af en uge. Vi havde en snak om, hvordan jeg fik mest ud af min træning i Loop, og hun har været med mig HELE vejen. Påske, pinse, ferier og mit eget værste mareridt, julen.

Jeg har haft skrevet både lørdag og søndag med spørgsmål til min kost, og i løbet af et øjeblik har Kate svaret. Jeg har ALDRIG følt mig som klient hos Kate. Jeg har altid følt, at det virkelig var/er mig, Helle, som Kate brænder for at hjælpe til at nå mit resultat. Jeg er ikke nået dertil endnu, men jeg ved, at jeg kommer i mål.

Så hvis du går rundt og overvejer ‘skal – skal ikke’ i forhold til at kontakte en kostvejleder, så gør det. Det er det bedste, jeg nogensinde har gjort for mig selv. Men – det kræver hårdt arbejde af dig selv, man taber sig ikke bare ved at komme og sætte sig i stolen hos Kate Korsgaard.

Jeg takker Kate af hele mit hjerte for hjælpen og støtten, i kampen om de overflødige kilo, og er klar til endnu en etape.

Helle
Deltager i et kost-forløb

Kost-forløb

“Jeg opsøgte Kate for at få vejledning til optimering af min kost. Jeg træner meget og har en forholdsvis stor muskelmasse. Jeg ville gerne tabe 3-4 kg fedt, men samtidig bevare muskelmassen. Derudover havde jeg også brug for motivation og opbakning. Jeg følte, at hvis jeg ikke fik en kostplan, ville jeg give lynhurtigt op og falde tilbage i gamle dårlige vaner.

Kate lavede en rigtig god koststrategi til mig, som var skræddersyet i forhold til hvad jeg kunne lide, hvad jeg nemt kunne have med på arbejde osv. Samtidig fandt hun hurtigt frem til, at jeg drak for lidt vand, var stresset og sov dårligt. Disse øvrige faktorer fik vi en god snak om, og hun hjalp mig til at lytte bedre til kroppen og mærke efter, om det måske var bedre at springe en træning over, end at stresse rundt for at nå det hele.

Kate sendte mig endda en opskrift i ny og næ og havde fokus på at motivere mig og give lyd engang imellem, så jeg ikke følte mig glemt. Kate vidste, at jeg arbejdede meget og trænede meget, så det var vigtigt, at jeg nogle dage fik lavet større portioner sund mad, som kunne fryses og nemt tages op og med på arbejde. Jeg fik en fantastisk opskrift på æggemuffins med grønsager og kød, som jeg ofte laver om søndagen. Så har jeg til hele ugen og skal bare supplere med lidt friske grønsager, salat, knækbrød eller andet.

Jeg kan varmt anbefale Kate Korsgaard. Hun har hjulpet mig til at optimere min kost, men bestemt også til at blive meget bedre til at lytte til min krop og tynde ud i aftaler, når der kommer stresssymptomer. Jeg har lært utroligt meget af forløbet og kom i øvrigt i mål med mit vægttabsønske. Jeg vil rose Kate for hendes store evne til at sætte sig ind i netop min situation. Jeg følte, at alt var skræddersyet til mig. Jeg har aldrig fornemmet, at det var et ”standardforløb”.

Jeg følte mig i de bedste hænder, og Kates fokus gav mig virkelig den motivation, som jeg havde brug for.”

Rikke
Deltager i et kost-forløb