Individuelle forløb ud fra Sense kost-principper

Jeg tilbyder individuelle forløb baseret på kost-principperne fra Sense til dig, der gerne vil tabe dig eller vedligeholde din vægt.

Sense-principperne giver dig nogle enkle og konkrete værktøjer til at ændre din livsstil og dine vaner, og som konsulent og vejleder vil jeg følge dig tæt, hjælpe, motivere og fejre dine små og store successer sammen med dig.

Når du vælger et Sense-forløb, får du en introduktion til, hvordan du omlægger din kost og dine vaner til et sundere alternativ uden at skulle tælle kalorier, og hvor du samtidig får et stabilt blodsukker og kan føle dig mæt.

Du får Sense-bogen ‘Sense – kom godt i gang’ som en del af forløbet, og derudover kan du finde  videoer, opskrifter og inspiration til måltidskasser på Sense’s hjemmeside. Der er også en stor og aktiv Facebook-gruppe, hvor du kan dele dine egen oplevelser og spørgsmål samt følge andre, der bruger Sense.

 

Det får du, når du vælger et individuelt Sense-forløb

Et individuelt Sense-forløb indeholder bl.a.:

  • Forventningsafstemning i forhold til målsætning, ønskevægt og vaner
  • 1 ½ times opstart inkl. Tanita kropsanalyse og måling
  • Gennemgang af Sense-principper, gennemgang af din nuværende kost samt udlevering af bogen ”Sense – kom godt i gang”
  • 5 x ½ times opfølgning inkl. vejning (skal være anvendt inden 6 mdr.)

 

Når du er færdig med forløbet, har du fået:

  • 4 timers individuel vejledning med fokus på dig og din situation
  • Indsigt i hvilke mønstre og vaner, der er uhensigtsmæssige i forhold til din sundhed, og hvordan du kan ændre dem
  • Værktøjer til at planlægge en kost, der matcher din situation, familiemønstre og din krops behov
  • En sundere krop og en bedre hverdag med mere energi og overskud

 

Jeg brænder for at formidle sundhed, og jeg brænder for at hjælpe andre til at opleve, hvad en sund livsstil kan gøre for vores livskvalitet. Alt handler om balance. Og husk: Sundhed handler ikke om fravalg, men snarere om tilvalg.

Priser

Individuelt Sense-forløb  
Kr. 2.950,00

Hvad er Sense?

Sense er ikke en kur, men derimod en livsstil, der passer til alle mennesker, uanset størrelse, alder og vægt. Det er både egnet til varige vægttab og til vægtvedligeholdelse.

Sense-principperne giver dig nogle enkle og overskuelige principper, der hjælper dig til at sammensætte din kost på en måde, der sikrer dig en optimal mæthed og et stabilt blodsukker gennem hele dagen.

Hvor lang tid tager det?

Vi begynder med en opstartssamtale på 1,5 time, og derefter er der 5 opfølgende samtaler på en halv times varighed.

Andre muligheder

I en kost- og sundhedsvejledning får du rådgivning omkring din kost og sundhed, der tager højde for din hverdag, dit helbred og de eventuelle ubalancer, du måtte have, fx fordøjelsesproblemer, fødevareintolerancer, manglende energi, blodsukkerubalancer, kolesterolubalancer, højt blodtryk, hovedpine m.fl. Her bruger vi ikke kun Sense-principperne, men kigger bredere og mere helhedsorienteret på din kost, krop og sundhed.