Kost

Du kan vælge mellem to forskellige kostforløb: Kost- og sundhedsvejledning, hvor vi ser helhedsorienteret på din kost, krop og sundhedstilstand, og Sense forløb til dig, der gerne vil opnå et vægttab, der holder i længden.

Kost- og sundhedsvejledning

I en kost- og sundhedsvejledning får du rådgivning omkring din kost og sundhed, der tager højde for din hverdag, dit helbred og de eventuelle ubalancer, du måtte have, fx fordøjelsesproblemer, fødevareintolerancer, manglende energi, blodsukkerubalancer, kolesterolubalancer, højt blodtryk, hovedpine m.fl.

Vi ser på din kost, krop og sundhed som en helhed, og vi finder den bedste løsning til dig og dine behov. En kost- og sundhedskonsultation er derfor både til dig, der ønsker et vægttab, og til dig, der er sportsudøver og har brug for at præstere maksimalt.

 

Sense forløb

Sense er ikke en kur, men derimod en livsstil, der passer til alle mennesker, uanset størrelse, alder og vægt. Det er både egnet til varige vægttab og til vægtvedligeholdelse.

Sense-principperne giver dig nogle enkle og overskuelige principper, der hjælper dig til at sammensætte din kost på en måde, der sikrer dig en optimal mæthed og et stabilt blodsukker gennem hele dagen.