Kender du til træthed, energimangel, hedeture, vægtøgning, søvnløshed, oppustethed, forstoppelse, ledsmerter, humørsvingninger eller ustabilt blodsukker?

Alle disse symptomer kan være grundet ubalance i dine hormoner. Ved at genskabe hormonbalancen kan du få hjælp til:
 • Mere energi og overskud
 • Søvnløshed – Bedre søvn – farvel til træthed
 • Stress, binyretræthed og udbrændthed
 • En velfungerende fordøjelse
 • Vægttab
 • Stabilt blodsukker
 • Bedre stresstolerance – få hukommelse og overblik tilbage
 • Stofskiftelidelser – lavt stofskifte
 • Endometriose
 • PMS
 • PCO(S)
 • Overgangsaldergener
 • Nedsat immunforsvar
 • Inflammation

 

Hormonterapi

Som Komplementær Hormonterapeut og Biopat / Naturopath ibm kan jeg hjælpe dig til at finde frem til rodårsagen til dine problemer, fremfor at symptombehandle. Derfor får du altid en personlig konsultation, der tager udgangspunkt i lige netop dine behov, så du kan finde en bedre balance i dine hormoner og livsstil.
Vi er alle unikke og biokemisk forskellige, og sammen skræddersyr vi din strategi til, at du kan komme i bedre balance med din krop.
Du får et personligt program med kostvejledning, kosttilskud, urter, søvnråd, motionsvejledning, stressreduktion m.m.

Det er ikke en lynkur, og du skal derfor være indstillet på, at det tager tid at genoprette din problematik. Du skal være klar på at følge programmet for at opnå resultatet – det er dit ansvar!

 

 

Forberedelse før konsultation

Efter du har booket din konsultation, modtager du via mail et omfattende spørgeskema, som indeholder dybdegående spørgsmål vedr. faktorer, der har betydning for dit helbred. Skemaet indeholder også en 5 dages kostdagbog, som du skal udfylde grundigt.

Du skal udfylde og returnere spørgeskemaet senest 4 dage før konsultationen. Jeg har på den måde fyldestgørende materiale til at kunne forberede mig, så vi kan udnytte konsultationstiden bedst muligt.

 

Konsultation

I konsultationen vil jeg tage udgangspunkt i dine svar fra spørgeskemaet, samtidig med at jeg bruger forskellige screeningsværktøjer og målinger.
Ubalancer i hormonerne kræver en grundig udredning for at finde rodårsagen til, hvorfor du oplever udfordringer af dit helbred.

Dit program vil efter endt konsultation blive mailet til dig, da jeg har brug for lidt ekstra tid til at undersøge din problematik nærmere. Dit program vil give dig redskaber i form af kostvejledning, kosttilskud, urter, søvnråd, motionsvejledning og stressreduktion. Du vil præcis vide, hvad du skal arbejde med, indtil vi ses igen.

 

Laboratorietests

Laboratorietests anbefales, når der er brug for at tilpasse din behandling mere konkret. Jeg anvender laboratorietests fra Nordic Laboratories, som bestilles direkte til levering hos dig. Du kan selv tage testen i eget hjem, da det er en test af enten afføring, urin, spyt eller blodprik (i finger).
Laboratorietests er en ekstraomkostning, som du selv betaler direkte til Nordic Laboratories.

Pris

 • 1 konsultation koster 1.500,00 kr. og varer ca. 60 – 90 minutter.
 • 3 konsultationer koster 3.900,00 kr., og de skal være afholdt inden for 10 måneder fra første konsultation.
 
Du skal beregne flere konsultationer, da det tager tid at genoprette ubalancer i kroppen. Der skal, som oftest, minimum 2-3 konsultationer til – og til tider flere. Derudover vil der også være udgifter til kosttilskud og eventuelle laboratorietests.
 
Betaling kan ske med MobilePay eller ved overførsel via netbank på forhånd.
Der modtages ikke kontanter.

Praktisk info

Når du booker en konsultation vil du modtage en kostdagbog og et spørgeskema pr. e-mail. Dem skal du udfylde og returnere til mig pr. e-mail 4 dage inden vejledning.

Hvor lang tid tager det?

Jeg anbefaler et forløb med en opstartssamtale og 2-3 opfølgende samtaler, fordi det at ændre livsstil og adfærd er en proces, som tager tid, og ofte vil man ofte have brug for sparring og støtte undervejs. Der vil typisk også være behov for at justere i din kost undervejs.

Afbestilling

Bliver du forhindret skal afbestillingen ske hurtigst muligt og senest 4 hverdage inden, da jeg her påbegynder forberedelsen til din konsultation.
Hvis konsultationen afbestilles senere end 4 hverdage før, hæfter du for 50% af beløbet for konsultationen.