Kost- og sundhedsvejledning

Når vi står over for at ændre adfærd og vaner i forhold til vores kost og sundhed, forbinder mange det med slankekure eller restriktive diæter. Det kan føre til en stressende livsstil med et ensidigt fokus på kalorietælling og fedtforskrækkelse. 
 
Det er hverken en sund eller holdbar livsstil. Den optimale diæt findes ikke! 
Som mennesker er vi individuelle, og derfor er man nødt til at tage hensyn til den enkelte krops behov og balance. Jeg sætter fokus på, hvordan du opnår en sund og varig forandring, hvor du får en fornemmelse af sult og mæthed, og du lærer at spise og bevæge dig sund og slank – uden at skulle tælle kalorier. 
 
Vi ser blandt andet på, hvordan du spiser, og om sammensætningen af fedt, proteiner og kulhydrater i din kost er rigtig og hensigtsmæssig. Vi ser naturligvis også på mængden af grønt og frugt, proteiner og sunde fedtstoffer. 
 

Hvilke problemer kan kosten hjælpe på?

En god og sund kost kan hjælpe dig, som blandt andet har:
  • Vægtproblemer
  • Fordøjelsesproblemer
  • Fødevareintolerancer
  • Blodtryksproblemer
  • Problemer med forhøjet kolesterol
  • Manglende energi og træthed

Det er ikke en lynkur, og du skal derfor være indstillet på, at det tager tid at genoprette din problematik. Du skal være klar på at følge din strategi for at opnå resultatet – det er dit ansvar!

 

Hvordan foregår det?

En kost- og sundhedsvejledning er altid baseret på en registrering af dit mad- og drikkeindtag over en uge, samt et detaljeret spørgeskema. Det giver et indblik i dine vaner og madpræferencer, og det er udgangspunktet for en fælles udarbejdelse af en koststrategi tilpasset dine behov, din dagligdag, din familie og ikke mindst dine smagsløg.

Når du går hjem fra en kost- og sundhedsvejledning, har du fået en grundig gennemgang af din kost, og du har lært om basale kostprincipper, så du præcis ved, hvad du skal arbejde med for at få en sundere livsstil.

Du får en realistisk koststrategi skræddersyet til dig, din hverdag og dine udfordringer. Strategien er dit værktøj til at opnå varige forandringer – måske et ønsket varigt vægttab, hvor du kan spise dig mæt – uden at skulle tælle kalorier. 

 

 

 

 

Pris

  • 1 kost- og sundhedskonsultation koster 1.500,00 kr. (90 minutter).
  • 1 kost- og sundhedsforløb koster 3.900,00 kr. Et forløb består af en opstartskonsultation (90 minutter), samt 6 opfølgninger (à 30 minutter). Forløbet skal være afholdt inden for 10 måneder fra første konsultation.
 
Du skal, som oftest, beregne flere konsultationer, da det tager tid at ændre vaner og opnå evt. ønske om vægttab. Derudover kan der forekomme ekstra udgifter til kosttilskud og eventuelle laboratorietests.
 
Betaling kan ske med MobilePay eller ved overførsel via netbank på forhånd.
Der modtages ikke kontanter.

Praktisk info

Når du booker en konsultation vil du modtage en kostdagbog og et spørgeskema pr. e-mail. Dem skal du udfylde og returnere til mig pr. e-mail 4 hverdage inden konsultationen.

Hvor lang tid tager det?

Jeg vil anbefale et forløb med en opstartssamtale og 6 opfølgende samtaler, fordi det at ændre livsstil og adfærd er en proces, som tager tid, og ofte vil man ofte have brug for sparring og støtte undervejs. Der vil typisk også være behov for at justere i din kost undervejs..

Afbestilling

Bliver du forhindret skal afbestillingen ske hurtigst muligt og senest 4 hverdage inden, da jeg her påbegynder forberedelsen til din konsultation.
Hvis konsultationen afbestilles senere end 4 hverdage før, hæfter du for 50% af beløbet for konsultationen.