Hårscanning

Ved at analysere kun fire hårstrå kan en Cell Wellbeing hårscanning fortælle dig, om du mangler vitaminer, mineraler, aminosyrer, essentielle fedtsyrer m.m. Du får også en vejledning i, hvordan du kan opnå en bedre ernæringsmæssig balance.

Vores livsstil udsætter os dagligt for påvirkninger, som har betydning for vores sundhed og velvære. Disse påvirkninger sker gennem vores kost og miljømæssige belastninger, og vores ernæringsmæssige balance udfordres.

Hårscanningen giver også et billede af strålepåvirkning fra fx WIFI, mobiltelefon, computerskærm, og du kan også se, om du er påvirket af svamp, parasitter eller virus.

 

Hvorfor bruge hårstrå som scanningsmateriale?

Hår er en fantastisk biomarkør – nærmest et fingeraftryk, som bærer personlige oplysninger om din genetik og din krops tilstand. Når vi bruger håret som analysemateriale, får vi et troværdigt indblik i din krops tilstand, og det er værdifuld viden, hvis man gerne vil have en sundere krop.

 

Hvilke problemer kan en Cell Wellbeing hårscanning hjælpe med?

En hårscanning kan hjælpe med at afklare årsagerne til blandt andet:

  • Fordøjelsesproblemer
  • Træthed
  • Vægtproblemer

 

Hvorfor få en hårscanning?

Se videoen fra Cell Wellbeing her:

Priser

Cell Wellbeing hårscanning   
1 times konsultation inkl. scanning
Kr. 1.395,00

Praktisk info

Efter hårscanningen får du en grundig gennemgang af rapporten og resultaterne.

Rapport med resultater

Du får svaret på din hårscanning inden for 15 minutter i form af en 30 siders optimeringsrapport.

Andre muligheder

En kropsanalyse giver dig en status på din krops generelle sundhedstilstand og sammensætningen af fedt, muskler og væske. Det kan være et rigtig godt supplement til hårscanningen, hvor du får et indblik i din krops ernæringsmæssige balance.