Biopati / Naturopati

Biopati er en behandlingsform, som genopretter dit helbred ved at få din krops organer og dine nerve-, hormon- og immunsystemer til at fungere optimalt. De grundlæggende tanker i biopatien / naturopatien er, at sygdomme kan bekæmpes med biologiske midler, og som Biopat / Naturopath ibm, Registreret Alternativ Behandler (RAB), hjælper jeg dig til at frigøre og styrke din krops potentiale til at helbrede sig selv.

Biopatisk behandling er en kombination af vitamin- og mineralterapi, immunterapi, afgiftning og kostvejledning, der tilsammen renser, heler, genopbygger, vitaliserer og stabiliserer kroppens naturlige balance.

Ved den første konsultation skriver jeg en udførlig journal omkring dit helbred og din sundhedstilstand for at finde ud af hvilke faktorer, der belaster din krop og din psyke, og om du har behov for hjælp til:

 • Kostændringer, vitaminer, mineraler eller fedtsyrer
 • Regulering og optimering af dine organer
 • Immunsystemet
 • Fordøjelsen

 

Hvilke behandlingsformer indgår i en biopatisk / naturopatisk konsultation?

Jeg bruger flere terapiformer i biopatiske / naturopatiske konsultationer, og de væsentligste er:

Vitamin- og mineralterapi

Vi finder ud af, hvilke vitaminer og mineraler du mangler for at kunne forbedre din sundhedstilstand, og du får klarhed over, hvordan du får de nødvendige ekstra tilskud. Når kroppen er i gang med at helbrede sig selv, har den nemlig brug for mere energi til at øge kroppens funktioner.

Immunterapi

Når du skal bekæmpe infektioner, betændelser eller forgiftninger, har du brug for at øge din krops immunkapacitet. Det gør, at den bedre kan genopbygge den naturlige flora på hud og slimhinder.

Kostkonsultation

En sund kost kan gøre underværker, og du får individuel vejledning i, hvilken kost der er bedst i forhold til dit helbred, og hvordan du bedst kan hjælpe kroppen til at helbrede sig selv gennem god og sund kost.

Afgiftning

Ved hjælp af urter, homøopatiske midler, motion og den rigtige kost, kan du øge kroppens evne til at udskille affaldsstoffer, så du hurtigere kan genoprette din sundhed.

 

Hvilke problemer kan en biopatisk / naturopatisk behandling hjælpe med?

Alle sygdomsforløb starter med nogle faresignaler, men desværre overhører vi dem ofte. Det kan for eksempel være:

 • Træthed
 • Humørsvingninger
 • Hovedpine
 • Søvnbesvær
 • Fordøjelsesproblemer

Hvis man ignorerer faresignalerne eller bekæmper dem med kemiske medikamenter over længere tid, kan det udvikle sig til varig træthed og kroniske betændelsestilstande, og det forstyrrer den indre balance, så kroppen danner giftige stofskifteprodukter. I denne fase af sygdomsudviklingen ser man en tendens til:

 • Allergi
 • Astma
 • Bronkitis
 • Migræne

Kroppen tolker de kemiske medikamenter som en slags forgiftning, og den reagerer ved at akkumulere og deponere giftstofferne i bindevævet, blodkar, sener, muskler og led, og det kommer til udtryk som blandt andet:

 • Kredsløbssygdomme
 • Gigt
 • Eksem
 • Blodtryksforstyrrelser

 

Hvis du vil vide mere om biopati, så kan du læse mere på Foreningen af Praktiserende Biopater, Naturopather og Phytoterapeuters hjemmeside. Foreningen har også udgivet en folder om Biopati / Naturopati, som giver et indblik i behandlingsformen:

Priser

Biopatisk / naturopatisk konsultation  

60 – 90 minutters samtale

Kr. 1.600,00

Praktisk info

Når du booker en biopatisk / naturopatisk konsultation, vil du modtage en kostdagbog og et spørgeskema pr. e-mail. Dem skal du udfylde og returnere til mig pr. e-mail 4 dage inden vejledning.

Hvor lang tid tager det?

Jeg anbefaler et forløb med en opstartssamtale og 2 – 3 opfølgende sessioner, fordi det at forbedre helbredet og eventuelt også kostvaner er en proces, som tager tid, og ofte vil man ofte have brug for sparring og støtte undervejs.

Biotronen som værktøj

En biotron er et analyseapparat, som ved at måle på fx fingrenes hudmodstand kan anvendes til at finde ud af hvilke vitaminer, mineraler, urtemedicin, homøopatisk medicin eller andre tilskud, du og din krop kan have behov for.

Ved at bruge testampuller med vitaminer, mineraler, urter osv. kan biotronen, der virker som et ohmmeter, måle dine energier (de elektriske impulser, der udgår fra din krops organer).

Andre muligheder

Bachs blomsterremedier er udtræk af nogle særlige vilde planter og blomster, der har helbredende virkning og kan bruges til at styrke kroppens modstandskraft.